Pla de Barris de Mollerussa
Projecte d'intervenció integral del centre urbà i Grup Sant Isidori de Mollerussa
Estratègia d'actuació

Reforma dels carrers Balmes, Doctor Fleming i Sant RocEl carrer Balmes, tot i ser molt cèntric, es troba enganxat a la Vila Closa, no presenta dinamisme comercial i el seu parc d'habitatges està força deteriorat. L'estat de conservació de la calçada és força lamentable, les voreres són estretes i és un dels carrers on s’ha concentrat l’afluència de persones nouvingudes, i s’ha transformat el seu aspecte tradicional.

Actuar en la millora urbanística d'aquesta via contribuirà a millorar la cohesió social al barri i a augmentar la qualitat de vida de les persones que hi viuen.

Així doncs, s'efectuarà la pavimentació de la zona d'actuació harmonitzant les seccions de carrer unificant criteris i utilitzant materials que millorin el manteniment dels vials. Soterrament dels serveis i rehabilitació de la xarxa de clavegueram. Nova il.luminació, incrementant els punts de llum i fent-los més eficients.

La situació dels carrers Doctor Fleming i Sant Roc és semblant que al carrer Estrella i Santa Cristina. Cal fer-hi una actuació per tal de vetllar per la cohesió social, i atès que la Vila Closa ja s'ha tallat al trànsit, aquests carrers han de ser eixos on els vehicles puguin circular, però es convertiran en vies de vianalitat invertida i seran urbanitzats en plataforma única.

Per això, es preveu també urbanitzar el carrer, pavimentant-lo de nou, fent-lo de plataforma única. Soterrament dels serveis i rehabilitació de la xarxa de clavegueram. Substitució de les lluminàries actuals per unes més adients amb l'entorn, en quant a qualitat i quantitat d'il.luminació i estètica.